Hizmetlerimiz

 

HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE KARGO:

Kapıdan kapıya taşımalarınızda kargonuzu güvenli ve hızlı...

Merant Logistics,hizmetlerinde aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı kargo taşımacılığı hizmetini sunmaktadır.

IATA Hava Kargo Acentesi olarak müşterilerimize kaliteli hava taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Merant Logistics 80’den fazla ülkede yerleşik acente ağı ile kapıdan kapıya taşımalarınızda kargonuzu güvenli ve hızlı bir şekilde taşıtır.

7/24 saat on-line çalışan Atatürk Havalimanı terminal ofisimiz sayesinde dokümanlarınız gecikmeden ve beklemeden teslim edilir, kargonuz terminalde karşılanır, terminale giriş işlemleri tamamlanır, kolileriniz etiketlenir ve uçuşa hazır hale getirilir.

Tecrübeli satış uzmanlarımız sizlere en iyi servisi en uygun maliyetlerle sunar. Sizlerin talepleri doğrultusunda en uygun havayolu seçimini yapar ve sizi bilgilendirir.

Türkiye’nin neresinde olursa olsun, ithalat veya ihracat hava kargolarınız Lojistik Departmanımız tarafından en uygun maliyetle ve güvenilir bir şekilde taşıtılır.

Ticaretin sınır tanımadığı günümüz dünyasında, geniş acente ağımızla üçüncü ülkeler arasında gerçekleştirdiğiniz çapraz uçuşlarınızda size her türlü hizmeti verebilecek kabiliyetteyiz.

Hava kargolarınız Merant Logistics'in güvenli kanatları altında..

 

DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI:

Dünyanın herhangi bir noktasından başka bir noktasına deniz taşıma hizmeti...

Deniz taşımacılığı Merant Logistics’in müşterilerine sunduğu ilk hizmet türüdür ve firmamız için ayrı bir önemi vardır.

Firmamız sadece tek bir bölge veya ülkeye bağımlı olmaksızın dünyanın herhangi bir noktasından başka bir noktasına deniz taşıma hizmeti verebilmektedir. Yapmış olduğumuz kontratlar sayesinde müşterilerimize rekabetçi navlunlar sunmaktayız.

Standart konteyner taşımacılığının yanında proje konteyner taşımacılığı (Open Top, Flat Rack, Reefer ve v.s.) uzmanlık alanlarımızdan bir tanesidir. Her türlü proje taşımalarınızda firmamızın servislerinde yararlanabilirsiniz.

Yük rezervasyonunuzu alışımızdan kargonuzun alıcıya teslimine kadar geçen süre firmamızın tecrübeli ekibi tarafından yakından takip edilmektedir ve olası aksaklıklar müşterilerimize bildirilmektedir.

Talep edildiği taktirde kargonuzun sigortası anlaşmalı olduğumuz sigorta acenteleri aracılığı ile ek bir servis ücret talep edilmeden yaptırılmaktadır. Olası hasarlarda evrak takip işlemleri firmamızca yapılmaktadır.

İster komple konteyner olsun, ister parsiyel, kargonuz Türkiye’nin bir noktasından bir noktasına Yurtiçi Lojistik Departmanımız tarafından en uygun maliyetle ve güvenilir bir şekilde taşıtılır.

Deniz kargolarınız Merant Logistics’in güvenli sularında seyretmektedir...

 

 

PROJE TAŞIMACILIĞI:

Gerek Avrupa’dan Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya Ülkeleri'ne gerekse Türkiye’den tüm bu ülkelere yönelik proje taşımaları...

Merant Logistics proje yüklemelerinin taşınmasında lider konumlarından birini oluşturmaktadır.Gabari dışı olan tonajlı ve geniş yüklerin planlanarak taşınması uzman ekibimiz tarafından verilmektedir. İş makinaları, vinçler, enerji santralleri, rüzgar santralleri, komple üretim tesisleri, gemi motorları proje kargo kapsamında düzenli taşınan yüklerin bazılarıdır.Proje çalışmalarımızın bir çoğunun şantiyede boşaltılması da tarafımızdan gerçekleştirilmiştir. Firmamız, teknolojik imkanları en üst seviyelerde kullanmak sureti ile gerek yurtiçi gerekse yurtdışı acenta ağı tedarik olanaklarını sürekli güncellemekte ve yeni olanakların çalışmalarına gereken tüm desteği sağlayarak müşterilerine farklı imkanlar sunmayı amaç edinmiştir.

Proje Taşımaları Referanslarımız;

Fabrika tesis projeleri
Inşaat sektorundeki projelerimiz
Enerji Santralleri
Petrol ve Rafineri Projeleri
Hes projeleri
Vinç ve Trafo Taşımaları
İş Makineleri Taşımaları

 

 

KARAYOLU VE KONTEYNER TAŞIMACILIĞI:

Komple ve parsiyel karayolu taşıma hizmeti ...

Merant Logistics uzun yıllara dayanan birikim ve tecrübesi sayesinde Avrupa, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na komple ve parsiyel karayolu taşıma hizmeti vermektedir.

Uluslararası karayolu taşımacılığında kaliteyi önde tutan hizmet anlayışı ile rakiplerinden farklılaşan Merant Logistics, anlaşmalı olduğu alt tedarikçileri sayesinde müşterilerine kalitenin yanında fiyat avantajı da sunmaktadır.

Her türlü tenteli dorse (Optima, Mega veya Jumbo) talepleri geniş alt tedarikçi portföyümüz sayesinde en kısa sürede karşılanmaktadır.

Araçların yükleme noktasına sevkinden boşaltma noktasına varışına kadar geçen süre firmamızın tecrübeli ekibi tarafından yakından takip edilmektedir ve olası aksaklıklar müşterilerimize bildirilmektedir.


KONTEYNER TAŞIMACILIĞI:

Merant Logistics,kurulduğu günden bu yana teknolojik yenilikleri izleyerek sürekli geliştirdiği tedarikçi tır filosu ile, yurtiçi ve yurtdışında hizmet vermektedir.Fabrika ve Yükleme limanı arasında İthalat ve İhracat ara taşıma hizmeti sunmaktadır.

 

LOJİSTİK HİZMETLER:

Mersin'de 5000 metre kare gümrüklü antrepo ve İstanbul’da kontratlı depolar...

GÜMRÜKLEME İTHALAT İHRACAT.

 

 

MERANT LOGISTICS

CHAIRMAN OF THE BOARD&GENERAL COORDİNATOR: 

İbrahim Erkan ÖZYAZICI

Emek Mah.Milli Eğemenlik Cad.19001 Nolu Sok.No:2/B
ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP. 

Tel: +90342 321 55 77   Fax: +90342 215 41 20
www.merantlogistics.com    info@merantlogistics.com

Merant Logistics
+90 530 601 9575