Proje Taşımacılığı

 

PROJE TAŞIMACILIĞI

Gerek Avrupa’dan Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya Ülkeleri'ne gerekse Türkiye’den tüm bu ülkelere yönelik proje taşımaları...

Merant Logistics proje yüklemelerinin taşınmasında lider konumlarından birini oluşturmaktadır.Gabari dışı olan tonajlı ve geniş yüklerin planlanarak taşınması uzman ekibimiz tarafından verilmektedir. İş makinaları, vinçler, enerji santralleri, rüzgar santralleri, komple üretim tesisleri, gemi motorları proje kargo kapsamında düzenli taşınan yüklerin bazılarıdır.Proje çalışmalarımızın bir çoğunun şantiyede boşaltılması da tarafımızdan gerçekleştirilmiştir. Firmamız, teknolojik imkanları en üst seviyelerde kullanmak sureti ile gerek yurtiçi gerekse yurtdışı acenta ağı tedarik olanaklarını sürekli güncellemekte ve yeni olanakların çalışmalarına gereken tüm desteği sağlayarak müşterilerine farklı imkanlar sunmayı amaç edinmiştir.

 

Bu düşünceden yola çıkarak AB ve Ortadoğu ülkeleri arasındaki transit ülke konumumuz da tedarik zincirinin sürekliliğinde en önemli halkayı oluşturmaktadır. Geniş ekipman imkanlarımız, aktarma alanlarımız ve sağladığımız güvenlik hizmetleri ile 3. ülke taşımalarınızda sektörün önde gelen firmaları arasına girmeyi başaran firmamız, tüm süreçlerde düzenli bilgilendirme ile de müşteri memnuniyetini benimseyen yapısı ile farklı olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Gerek Avrupa’dan Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya Ülkeleri'ne; gerekse Türkiye’den tüm bu ülkelere yönelik proje taşımalarında veya gabari dışı ve ağır nakliye taleplerinize hizmet eden uygun karayolu-denizyolu veya multimodal taşıma önerilerimizden faydalanabilir; süreç dahilindeki tüm resmi ve özel kuruluşlarla yazışma ve izin işlemlerinin sorumluluğunu firmamıza bırakabilir ve öncü hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

 

Bunun yanısıra; gerek tedarikçi, gerekse teslim noktalarınızda acentalarımızın ve profesyonel ekibimizin sunduğu danışmanlık hizmetlerinden de faydalanabilir, düzenli bilgilendirmelerimiz ile hizmetimizin her aşamasında bilgi sahibi olabilirsiniz.

YOL IZINLERI VE SURVEY PLANLAMASI;
Proje taşımacığı bütün taşıma sürecinde büyük bir titizlilikle organize edilmesi gereken bir taşıma modülüdür.Doğal olarak öncesinde çok iyi bir planlama ve fizibilite karayolu taşıma kanunlarının öngördüğü belirli standartlarda yapılabilinir.Standart dışı tüm ölçü ve ağırlıklar geçilen her ülkenin özel izinlerinin alınması neticesinde yapılabilmektedir.Gabari dışı ve ağır nakliye olarak tabir ettiğimiz bu taşımalarınız için, özel izin kapsamında taşınacak malzemelerinize, ilgili ülkelerdeki Jas Projects acenta ağımız aracılığı ile gerekli izinleri sağlayabilmektedir.Tüm yükleriniz için survey çalışması ve taşıma organizasyonu hizmetimizi sunabilecek kadro ve ihtiyaç duyulacak teknik bilgiye sahibiz.

 

Proje Taşımaları Referanslarımız;


Fabrika tesis projeleri
Inşaat sektorundeki projelerimiz
Enerji Santralleri
Petrol ve Rafineri Projeleri
Hes projeleri
Vinç ve Trafo Taşımaları
İş Makineleri Taşımaları

 

proje taşımacılığı

 

 

MERANT LOGISTICS

CHAIRMAN OF THE BOARD&GENERAL COORDİNATOR: 

İbrahim Erkan ÖZYAZICI

Emek Mah.Milli Eğemenlik Cad.19001 Nolu Sok.No:2/B
ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP. 

Tel: +90342 321 55 77   Fax: +90342 215 41 20
www.merantlogistics.com    info@merantlogistics.com

Merant Logistics
+90 530 601 9575