Hava Taşımacılığı

 

HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE KARGO

Kapıdan kapıya taşımalarınızda kargonuzu güvenli ve hızlı...

IATA Hava Kargo Acentesi olarak müşterilerimize kaliteli hava taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Merant Logistics 80’den fazla ülkede yerleşik acente ağı ile kapıdan kapıya taşımalarınızda kargonuzu güvenli ve hızlı bir şekilde taşıtır.

7/24 saat on-line çalışan Atatürk Havalimanı terminal ofisimiz sayesinde dokümanlarınız gecikmeden ve beklemeden teslim edilir, kargonuz terminalde karşılanır, terminale giriş işlemleri tamamlanır, kolileriniz etiketlenir ve uçuşa hazır hale getirilir.

Tecrübeli satış uzmanlarımız sizlere en iyi servisi en uygun maliyetlerle sunar. Sizlerin talepleri doğrultusunda en uygun havayolu seçimini yapar ve sizi bilgilendirir.

Türkiye’nin neresinde olursa olsun, ihracat veya ithalat hava kargolarınız Yurtiçi Lojistik Departmanımız tarafından en uygun maliyetle ve güvenilir bir şekilde taşıtılır.

Ticaretin sınır tanımadığı günümüz dünyasında, geniş acente ağımızla üçüncü ülkeler arasında gerçekleştirdiğiniz çapraz uçuşlarınızda size her türlü hizmeti verebilecek kabiliyetteyiz.

Hava kargolarınız Merant Logistics'in güvenli kanatları altında..

KARGO TAŞIMACILIĞI:

Merant Logistics,hizmetlerinde aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı kargo taşımacılığı hizmetini sunmaktadır.Bu anlamda çok güçlü firmaların acenteliklerini alan Merant Logistics,aynı zamanda Franchise'nı aldığı firmalar üzerinden de bu hizmeti en iyi şekikde sunabilmektedir.

Lojistik hizmet sunucularının temel hizmet alanlarından birini de kargo taşımacılık hizmetleri oluşturmaktadır. Bu anlamda kargo taşımacılığı, temelde bir lojistik eylemi olarak düşünülebilir Daha spesifik anlamda kargo taşımacılığı bir taşımacılık hizmeti türüdür ve taşımacılık sektörüne yönelik yardımcı hizmetler grubunda yer almaktadır.

 

 

hava taşımacılığı

 

 

MERANT LOGISTICS

CHAIRMAN OF THE BOARD&GENERAL COORDİNATOR: 

İbrahim Erkan ÖZYAZICI

Emek Mah.Milli Eğemenlik Cad.19001 Nolu Sok.No:2/B
ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP. 

Tel: +90342 321 55 77   Fax: +90342 215 41 20
www.merantlogistics.com    info@merantlogistics.com

Merant Logistics
+90 530 601 9575